Gekko-detail

Te vroeg voor het Quiltersgilde

Quilt van een gekke(o) ontmoeting voor de tentoonstelling van het Quiltersgilde
Een gekke(o) ontmoeting

Beste lezers van mijn blog. Al lang was ik van plan om een blog over quilten te maken, nu is het zover, en toch is het een soort valse start. Ik heb deze maand heel hard gewerkt aan een thema-quilt voor de jaarlijkse algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde. Woensdagavond was hij eindelijk af en vandaag ging ik kijken hoe hij ingestuurd kan worden om mee te doen voor de poster. Tot mijn verbazing lees ik dat er dit jaar geen tentoonstelling is. Dat was begin januari blijkbaar al bekend, maar niet bij mij. Balen dus. Te vroeg voor het Quiltersgilde dit jaar. Maar wel lekker op tijd mijn quilt klaar voor volgend jaar….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.