Nieuwe quilts toegevoegd

Beste bloglezers,

Ook al is het nu wel te warm om te quilten, het wordt wel tijd om eens even een serie “affo’s” op de website te zetten. Ik liep toch in de pagina “Mijn quilts” behoorlijk achter en heb er, met behulp van Rob voor het fotowerk, zo’n 18 aan toegevoegd. Ook is er een nieuwe pagina toegevoegd, waarop je kunt kennismaken met mijn 2-persoons bedquilts. Dat zijn er maar drie, maar ik vind het wel leuk om die ook te laten zien, elk met een kleine beschrijving.

Een aantal van de nieuwe quilts komen je misschien al bekend voor, omdat ik tijdens het maken ervan een beschrijving in de blog heb opgenomen. Op dit moment ben ik bezig met de mystery “Zeg het met bloemen” uit het Quiltnieuws en met een quilt die “Blue Onion” heet. De eerste hoofdzakelijk met de hand, de tweede op de naaimachine.

Een proefstuk van de “Blue Onion”

3 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.