Heksen tas

Een tas voor Anneke

Dat ik graag quilts maak weet iedereen, maar ik maak ook graag tassen, of ik versier tassen. Ik denk dat er ik al 20 heb gemaakt.

Deze tas is versierd met twee heksjes, Anneke is namelijk groot fan van heksen. Op het speelkleed van Daan staan ook heksjes en van die stof had ik nog wat over. Er zat niet één “hele” heks meer in maar met een beetje puzzelen kreeg ik er nog een mooie uit, in drie stukjes.

Anneke is de schoonmoeder van onze dochter Silvia, wij kunnen het goed met elkaar vinden. Daarom vind ik het leuk om haar te verrassen met deze tas (voor haar verjaardag).

Heksen tas

2 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.