Cinco de Mayo

Cinco de Mayo, deel 6

Beste blog-lezers, het is dan zover, alle blokken (36) van de Cinco de Mayo quilt zijn af. Dat wil nog niet zeggen dat de quilt nu bijna af is. De blokken gaan eerst even de kast in, ik moet namelijk nog een rand bedenken. Daar moeten uiteraard ook puntjes in zitten, maar ik weet nog niet precies op welke manier. Als ik de blokken nu aan elkaar zet, is de maat 183 x 183 cm, dus voor op een groot bed moet er nog wel wat omheen.

Ik laat jullie hier zien hoe de blokken geworden zijn, in groepjes van vier. Elk blok is 12 x 12 inch.

Ondertussen ben ik met een nieuwe grote quilt begonnen. Ik kon het niet laten en had de stof al klaar liggen. Verder maak ik nog wat oude projecten af. Ook zijn we met Cassandra’s quiltbee een groepsquilt aan het maken, die, als hij af is, wordt gegeven aan een goed doel.

6 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.