Cinco de Mayo

Cinco de Mayo deel 5

Na een blog-pauze van een paar maanden maak ik nu een vervolg op de Cinco de Mayo quiltblokken. Ik heb natuurlijk niet stil gezeten, ook al heb ik niet geblogd, ik heb wel gequilt, of eigenlijk gepatcht. Er zijn weer 8 nieuwe blokken af en ik ben nu over de helft.

De bogen in de blokken worden met steeds wisselende basispatronen gemaakt. Door verschillende van die basispatronen te combineren worden de blokken steeds anders. Het blijft goed opletten, want de bogen moeten precies aan elkaar passen en graag ook nog met nette puntjes!

Verder wil ik jullie nog laten weten dat ik heel blij ben met mijn nieuwe naaimachine Pfaff Quilt expression 720. Er zijn echt verbeteringen ten opzichte van de Quiltexpression 4.0 die ik eerst had. Echt super.

2 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.